Biggymanskleding in Beneden Leeuwen

We hebben onze tweede winkel geopend in Beneden Leeuwen, aan de Zandstraat 82B. Hier vindt u nieuwe kleding tegen lage prijzen in de maten 2XL tot 8XL. Tevens vindt u ook voldoende aan verschillende grote maten herenkleding in onze winkel in Beneden Leeuwen!

Onze bigmenstore is voorzien van climate controle, waardoor de koelte u altijd tegemoet komt. Tevens is de winkel gelijkvloers en zijn de pashokken extra extra groot, makkelijk en rolstoelvriendelijk dus. Ook kunt u vrij parkeren, waardoor u snel binnen bent.

In onze bigmenfashion store treft u alleen artikelen die NIET op onze website staan, dit zijn echt OP is OP artikelen. Wat u op onze website vindt is alleen te vinden in onze winkel in Almere. U kunt wel een order plaatsen op onze website en dan aangeven dat u het wilt afhalen in Beneden Leeuwen.
Dus let op onze collectie in Beneden Leeuwen wordt wekelijks veranderd en OP is OP !!!!!

Heeft u ook een volslanke vrouw/ vriendin, dan slaat u twee vliegen in één klap. Tegenover onze shop in zit Ciska's Mode. Maak er samen een leuk dagje uit van en kom gezellig shoppen in Beneden Leeuwen.

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00

Zaterdag van 10.00 tot 17.00

Elke laatste zondag van de maand 13.00 tot 17.00

Adres: Zandstraat 82B in Beneden Leeuwen

Tel: 0487596322

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »