Biggymanskleding in Beneden Leeuwen

We hebben onze tweede winkel geopend in Beneden Leeuwen, aan de Zandstraat 82B. Hier vindt u nieuwe kleding tegen lage prijzen in de maten 2XL tot 8XL. Tevens vindt u ook voldoende aan verschillende grote maten herenkleding in onze winkel in Beneden Leeuwen!

Onze bigmenstore is voorzien van climate controle, waardoor de koelte u altijd tegemoet komt. Tevens is de winkel gelijkvloers en zijn de pashokken extra extra groot, makkelijk en rolstoelvriendelijk dus. Ook kunt u vrij parkeren, waardoor u snel binnen bent.

In onze bigmenfashion store treft u alleen artikelen die NIET op onze website staan, dit zijn echt OP is OP artikelen. Wat u op onze website vindt is alleen te vinden in onze winkel in Almere. U kunt wel een order plaatsen op onze website en dan aangeven dat u het wilt afhalen in Beneden Leeuwen.
Dus let op onze collectie in Beneden Leeuwen wordt wekelijks veranderd en OP is OP !!!!!

Heeft u ook een volslanke vrouw/ vriendin, dan slaat u twee vliegen in één klap. Tegenover onze shop in zit Ciska's Mode. Maak er samen een leuk dagje uit van en kom gezellig shoppen in Beneden Leeuwen.

 

Nieuwe openingstijden vanaf week 18 !!! ( gaat in vanaf 30 April )

Dinsdag en Woensdag gesloten

Donderdag van 11.00 tot 17.00

Vrijdag 11.00 tot 17.00

Zaterdag 10.00 tot 17.00

Zondag 12.00 tot 16.00 ( alleen de laatste zondag van elke maand )

Koopzondag 25 augustus open van 12.00 tot 16.00

Wij zijn gesloten ( vakantie ) van 15 Juli tot 14 Augustus, donderdag 15 Augustus zijn we weer geopend! Onze winkel in Almere is wel gewoon geopend, ook onze website is open: www.biggymanskleding.nl

Vanaf 15 Augustus starten we in Beneden Leeuwen met de uitverkoop, des te meer artikelen u neemt des te hoger komt de korting tot wel 70%!!!

Adres: Zandstraat 82B in Beneden Leeuwen

Tel: 0487596322

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »