Grote maten heren BigMenFashion store

Grote maten heren BigMenFashion store

Biggymanskleding opent zijn tweede winkel in Nederland, en wel de eerste grote maten heren bigmenfashion shop in Beneden Leeuwen. Hier vind u de nieuwste mode tegen lage prijzen, in de maten 2XL tot 8XL. U vind deze winkel in Beneden Leeuwen aan de Zandstraat 82B.

Nu geopend grote maten heren BigMenFashion store in Beneden leeuwen.

In Nederland is al langere tijd de behoefte aan meerder winkels met lage prijzen, en Biggymanskleding gaat er 1 openen en wel in de provincie Gelderland, tussen Den Bosch en Nijmegen in Beneden Leeuwen.

Op 30 September 2017 is onze tweede grote maten heren fashion store in Nederland geopend in Beneden Leeuwen, aan de Zandstraat 82B. Hiermee zijn wij de grootste fashion store voor de volle man in Nederland. Deze winkel is maar liefst 140 vierkante meter groot en hangt vol met de diverse kledingstukken tegen de allerlaagste prijzen. 

Deze bigmen fashion store is voor iedereen makkelijk toegankelijk ( ook rolstoel ) en u kunt als klant gratis parkeren. Tevens heerst er altijd een juiste winkeltemperatuur door climate controle, waardoor u dus in een heerlijk gekoelde winkel uw kleding kunt passen. De pashokken zijn extra extra groot gemaakt, zodat u geen ‘opgesloten’ gevoel krijgt.

Wij hebben een uitgebreid assortiment in deze winkel, maar let wel dit zijn altijd de laatste items dus op is op! Vanaf september 2018 ook veel nieuwe collectie vindbaar in onze winkel.

Als het niet in de winkel meer hangt, dan is het er ook niet meer ( op basis artikelen na ). Deze artikelen zullen dus niet te vinden zijn op onze website! In de fashion store hanteren wij de maten 2XL tot 8XL. 

Wat op onze website te vinden is, is alleen in de winkel in Almere te verkrijgen en NIET in Beneden Leeuwen. Het is wel mogelijk een order te plaatsen op onze website en de bestelling af te halen in Beneden Leeuwen. Hierdoor weet u zeker dat u het artikel ontvangt wat u zoekt!

Dus voor de allerlaagste prijzen in grote maten heren mode moet u bij onze bigmen fashion store zijn in Beneden leeuwen, u bent van harte welkom de koffie staat altijd voor u klaar !

Openingstijden:

Openingstijden van 1 April t/m 30 September:

Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 18.00

Zaterdag van 10.00 tot 18.00

Elke laatste zondag van de maand 13.00 tot 17.00

 

Openingstijden van 1 Oktober t/m 31 Maart:

Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00

Zaterdag van 10.00 tot 17.00

Elke laatste zondag van de maand 13.00 tot 17.00

 

Adres: Zandstraat 82B in Beneden Leeuwen

Tel: 0487596322

 

Reacties

 1. Ricardo Renes Ricardo Renes

  Geachte klant,
  Er is een like actie op facebook waar u aan kunt mee doen voor de opening van Beneden leeuwen.
  mg Ricardo

 2. Ricardo Renes Ricardo Renes

  Zaterdag 30 september van 10.00 tot 20.00, vanaf 13.00 is de officiële opening. En zondag 1 oktober zijn we open van 13.00 tot 17.00 uur.
  mvg Ricardo

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »