Klantenservice

Prijzen: Alle prijzen zoals vermeld op de website zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

 

Verzendkosten:

Voor reguliere verzendkosten binnen Nederland betaalt u slechts € 6,50 verzendkosten en bij een besteden van €65,- is deze al porto vrij !

Wilt u uw artikel omruilen, dan nemen wij als service bij een eerste omruiling de verzendkosten voor onze rekening ( niet de retour kosten aan ons ). Vanaf een eventuele tweede omruiling zijn de verzendkosten à € 6,50 per verzending ( is dus de derde order ) voor uw rekening.

Indien u uw bestelling retourneert, blijven de verzendkosten voor eigen rekening! Tenzij anders is overlegt.

Verzendingen buiten Europa zijn vanaf € 25,- via DHL.

 

Betaalmogelijkheden:

In de webshop kunt u kiezen voor betaling door middel van iDeal, een bankoverschrijving, PayPal, AfterPay, Billink, Klarna, Visa/MasterCard. Voor iDeal-betalingen berekenen wij geen extra kosten.

 

Betaling via bankoverschrijvingen dient te geschieden t.n.v. Biggymans Kleding onder vermelding van ORD0......
Rabobank
IBAN: NL86RABO0304404101
BIC: RABONL2U

 

AfterPay – Achteraf betalen voor particulier en bedrijven (Nederland)
AfterPay voert voor [www.biggymanskleding.nl] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

Billink:

U kunt bij ons een bestelling plaatsen die u pas na levering van de bestelde producten hoeft te betalen. Op de afrekenpagina kiest u dan voor de betaalmogelijkheid 'Billink'.

Voor betalen middels 'Achteraf betalen' hebben wij gegevens van u nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van u verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Billink om te controleren of uw aanvraag voor 'Achteraf betalen' wordt geaccepteerd. Na acceptatie nemen wij uw bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan u verzenden volgens de aangegeven levertijden.

U ontvangt van Billink een factuur. De factuur dient binnen twee weken ná ontvangst van uw bestelling aan Billink te zijn voldaan.

Creditcard:

Betaling via creditcard (Visa of MasterCard) geeft u een retourrecht van 14 dagen. Retouren dienen in originele staat teruggezonden te worden. Op onze pagina ‘Verzenden & Retouren’ staat hoe u een retour kunt aanmelden. Voor online-betalingen via creditcard berekenen wij 3% over het totaal bedrag per bestelling

* Alle creditcard-betalingen lopen via betaaldienst Mollie en zullen ook door dit bedrijf gecontroleerd worden.

* Voor creditcard-betalingen geldt een retourrecht van 14 dagen. Retouren dienen in originele staat en met retour formulier teruggezonden te worden. Kijk voor de procedure op onze pagina ‘Verzenden & Retouren’.

* Voor online-betalingen via creditcard berekenen wij 3% van het totaal bedrag per bestelling.

* Voor verdere bepalingen hierover zie de ‘Algemene voorwaarden’ op onze website.

 

DPD pakket dienst:

Kledingartikelen die bij ons op voorraad zijn én die voor 15 uur besteld zijn, worden nog diezelfde dag door ons verstuurd. Bij een bestelling na 15 uur, wordt deze doorgaans binnen 2 á 3 werkdagen door DPD bij u afgeleverd. Indien artikelen niet voorradig zijn, is de levertijd 5 à 10 werkdagen.

 

Retour:

Indien u een artikel wilt retourneren, ontvangen wij graag uiterlijk binnen 10 werkdagen een e-mail waarin u aangeeft welk artikel u wilt terugsturen en met welke reden. Na bevestiging van onze kant, kunt u het artikel retourneren. Verzendkosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening, tenzij schriftelijk anders overeengekomen. Voeg altijd het retour formulier bij uw retour, met daarop de reden van retourzending en wat uw wensen zijn hierin. Na ontvangst van uw retour nemen wij contact met u op. Zie voor meer informatie onze pagina ‘Verzenden & Retouren’.

Op afgeprijsde artikelen wordt geen geld terug gestort, hiervoor krijgt u een waardecode die 1 jaar geldig is voor onze website. Dit geldt niet voor een Mysterybox, hier is geen retour recht, of omruiling recht voor. Tevens nemen wij geen zwemkleding of ondergoed retour vanwege de wet van hygiëne.

Retouradres: (tevens ook winkeladres):

Biggymans Kleding
Europalaan 935
1363BM Almere poort / Tel: 0368410310

Outlet artikelen worden niet retour genomen, deze mogen wel ( als er nog andere maten zijn van het zelfde product ) omgeruild worden maar de verzendkosten voor terug en heen sturen zijn voor de koper zijn rekening ! 

Een artikel omruilen voor een andere maat of voor een ander kledingartikel kan uiteraard ook. Gelieve dit aan te geven op het terug gestuurde retour formulier.

Terug betalingen gebeuren tussen de 2 á 3 weken, na ontvangst van uw retour.

 

 Overig:

Voor alle overige bepalingen verwijzen wij u graag door naar de algemene voorwaarden.
Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Heeft u een klacht over ons, dan kunt u contact opnemen met Qshop of met geschillencommissie via het ODR website.

1 Hoe komt u in contact met ons
1.1 Contact pagina
Geachte klant,

Heeft u een vraag over uw bestelling, of heeft u een vraag over een bepaald kleding stuk. Stuurt u ons dan een mail hierover op [email protected]
U heeft altijd binnen 24 uur antwoord op uw vraag.

mvg Biggymanskleding
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »