Goedkope Grote Maten Herenkleding Arnhem

Bent u op zoek naar een adres waar u terecht kunt voor goedkope grote maten herenkleding in Arnhem en omstreken? Dan bent u bij Biggymans Kleding zeker aan het juiste adres. Vanaf 30 september 2017 heeft Biggymans Kleding een Big men Fashion shop geopend in Beneden Leeuwen aan de Zandstraat 82B. In deze winkel met goedkope grote maten herenkleding in de omgeving van Arnhem vindt u nieuwe kleding in de maten 2XL tot 8XL tegen de allerlaagste prijzen.

In onze goedkope grote maten herenkleding shop in regio Arnhem is er een climate controle, waardoor de koelte u altijd tegemoet komt. Onze winkel is gelijkvloers en de pashokken zijn extra groot, makkelijk en daardoor ook rolstoelvriendelijk. In de omgeving van de winkel kunt u vrij parkeren.

Wekelijks nieuwe collectie goedkope grote maten herenkleding in omgeving Arnhem

In onze winkel in regio Arnhem hebben wij elke week een nieuwe collectie grote maten herenkleding. Let hierbij wel op, in onze Big Men Fashion shop treft u alleen goedkope grote maten herenkleding die niet op onze website staan. Het gaat in feite echt om OP is Op artikelen. De verschillende artikelen die u op onze website vindt, zijn te vinden in onze winkel in Almere. Wel kunt u een bestelling afhalen in de winkel in Beneden Leeuwen, wanneer u dit geeft aangeeft tijdens de bestelling.

De openingstijden van de Big Men Fashion shop

Openingstijden van 1 April t/m 30 September:

Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 18.00

Zaterdag van 10.00 tot 17.00

Elke zondag van 13.00 tot 17.00

 

Openingstijden van 1 Oktober t/m 31 Maart:

Dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00

Zaterdag van 10.00 tot 17.00

Elke laatste zondag van de maand 13.00 tot 17.00

 

Tel: 0487596322

Graag tot in onze winkel aan de Zandstraat 82B in Beneden Leeuwen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »