Betaal methodes

Betaal methodes

Betalen in de webshop kan bij ons door middel van iDeal, een bankoverschrijving, PayPal, AfterPay, Visa/MasterCard, Afterpay of Billink. Voor iDeal-betalingen berekenen wij geen extra kosten.

Betaling dient te geschieden t.n.v. Biggymans Kleding onder vermelding van ORD0......
Rabobank
IBAN: NL86RABO0304404101
BIC: RABONL2U

AfterPay – Achteraf betalen voor particulier en zakelijk (Nederland)
AfterPay voert voor [www.biggymanskleding.nl] het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

 

Billink: U kunt bij ons een bestelling plaatsen die u pas na levering van de bestelde producten hoeft te betalen. Op de afrekenpagina kiest u dan voor de betaalmogelijkheid 'Billink'.

Voor betalen middels 'Achteraf betalen' hebben wij gegevens van u nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van u verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Billink om te controleren of uw aanvraag voor 'Achteraf betalen' wordt geaccepteerd. Na acceptatie nemen wij uw bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan u verzenden volgens de aangegeven levertijden.

U ontvangt van Billink een factuur. De factuur dient binnen twee weken ná ontvangst van uw bestelling aan Billink te zijn voldaan.

Bestellingen via de webshop kunt u betalen middels een creditcard. Hiervoor gelden de volgende bepalingen:

* Alle creditcard-betalingen lopen via betaaldienst Mollie en zullen ook door dit bedrijf gecontroleerd worden.

* Voor creditcard-betalingen geldt een retourrecht van 14 dagen. Retouren dienen in originele staat en met retourformulier teruggezonden te worden. Kijk voor de procedure op onze pagina ‘Verzenden & Retouren’.

* Voor online-betalingen via creditcard berekenen wij 3% van het totaal bedrag per bestelling.

* Voor verdere bepalingen hierover zie de ‘Algemene voorwaarden’ op onze website.

Creditcard: Betaling via creditcard (Visa of MasterCard) geeft u een retourrecht van 14 dagen. Retouren dienen in originele staat teruggezonden te worden. Op onze pagina ‘Verzenden & Retouren’ staat hoe u een retour kunt aanmelden. Voor online-betalingen via creditcard berekenen wij 3% over het totaal bedrag per bestelling

Betaal Methodes

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »