Sparen voor kortingen !!!LET OP PER 16 AUGUSTUS WERKT HET PUNTEN SYSTEEM NIET MEER, HELAAS STOPT DE APP MET ONZE PROVIDER. U KUNT VOOR DIE TIJD UW PUNTEN NOG GEBRUIKEN OP ONZE WEBSITE, DAARNA VERVALLEN ALLE PUNTEN HELAAS. !!! HET SPIJT ONS DIT TE MOETEN MELDEN.

Biggymanskleding is al de goedkoopste leverancier van de Benelux in grote maten herenkleding, omdat wij onze vaste klanten willen belonen hebben wij een speciale spaar programma ontwikkeld. Met deze spaar programma kunt u punten sparen, die bij een aantal punten ingeleverd kunnen worden voor EXTRA korting. Zie hieronder hoe het werkt:

Doet u een aankoop is 3 punten per € 1 euro die u uitgeeft, dus bijvoorbeeld € 100 euro is 300 punten die u dan gespaard heeft.
Beveelt u ons aan bij nieuwe klanten is 50 punten.
Creëert u een account is ook 50 punten.

Per 1000 punten ontvangt u € 10 korting
Per 1500 punten ontvangt u € 15 korting
Per 2000 punten ontvangt u € 20 korting

Let wel om in aanmerking te komen voor dit spaarsysteem moet u wel een account aanmaken in ons systeem, achteraf kunnen wij helaas geen punten bij werken. U ontvangt automatisch een mail als u punten inlevert met een kortingscode, deze kortingscode kunt u dan gebruiken tijdens uw bestelling op onze website.
Zodra u de code krijgt vergeet deze niet te copieëren, deze code moet u handmatig plaatsen in uw bestelling !

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »